Upplägg

Upplägg & Planering

Även om alla spelningar är olika så brukar det komma upp ungefär samma sorts frågor. Därför har vi gjort en checklista med de vanligaste punkterna:

 

-När börjar festen?

 

-Vilken tid kommer gäster/publik? Vi vill gärna ha ca två timmar på oss att ställa upp våra saker och kolla ljudet innan festen drar igång.

 

-Ungefärlig starttid för spelningen.

 

-Har ni någon tänkt sluttid på festen?

 

-Vad får Ni för pengarna? Förutom vårt framförande som brukar vara 2 x ca 50 min, ingår ljud, ljus och resa i det överenskomna priset. Det går även bra att använda vår ljudanläggning under t.ex en middag för tal, spex samt till pausmusik förstås. Säg till innan så vi vet att ni vill använda vår utrustning. Vill ni använda vår utrustning till musik efter att vi spelat behöver vi kunna hämta utrustningen dagen efter. 

 

-Det är mycket som ska hinnas med en giggdag, packning, resa och riggning. Därför kan det bli knappt om tiden och det underlättar om det finns mat till bandet innan vi ska upp på scen.

Bandsättning


Det går bra att boka oss i olika konstellationer. Vi spelar förstås helst i hela vår sättning. Men ibland kan det vara så att det passar bättre med en mindre sättning beroende på evenemang, lokal, ekonomi osv.

 

Vår minsta sättning består av en duo med sång/kompgitarr och elgitarr/piano/banjo. Instrumetval beroende på låtval.

 

För tre personer ingår sång/kompgitarr, elgitarr och bas.

 

Är vi fyra tillkommer piano eller trummor.

 

I full sättning är vi fem eller sex stycken.

Elvis


Eftersom vi är så bra på Elvis och dessutom tycker om att spexa så gör vi även "Elvisshower" på begäran. Det kan vara att ni vill ha en hel koncert med bara Elvis eller så kanske ni vill ha ett kortare Elvis-framträdande som en kul start eller mellanakt på ett par låtar bara.

Priser

 

Livemusik ger det där extra som gör festen oförglömlig, men det kan vara mycket pengar för en privatperson att boka ett helt band. Därför har vi ett rabbaterat pris för privatpersoner och ett standardpris för företag, Livemusik är momsbefriad verksamhet.

                                      Företag                   Privatpersoner

Hel sättning             20 000 kr                      12000 kr

Band på fyra            14000 kr                         9000 kr

Band på tre               11000 kr                          7000 kr

Duo                               8000 kr                          5000 kr

Det här är våra grundpriser, sen går det alltid att förhandla beroende på vad det är för evenemang.

 

Vi spelar i stort sett i hela Sverige, men vid längre resor tillkommer resekostnad och även boende om det inte går att ta sig hem på natten. Vår utgångspunkt är i Uppsala. Orter som inte påverkas är t.ex Stockholm, Västerås, Gävle och Uppsala förstås.

Företag betalar per faktura, 30 dagar netto. Privatpersoner betalar kontant eller på konto på speldagen. Vi har F-skattsedel.

Copyright @ All Rights Reserved